donderdag 27 oktober 2011

Artikel Happinez

En toen ging het heel snel. Happinez met een groot artikel over de dankbaarheidstrengen lag vrijdag al op de mat bij abonnees en is vanaf gisteren in winkels en kiosken verkrijgbaar. De webshop wordt goed bezocht, en de strengen dankbaar ingepakt.
Ook een kijkje nemen? Op de website www.dankbaar.org staat het artikel, en een scan staat hier.
Natuurlijk zijn ook de lezers van dit blog welkom in de webshop, en mensen die iets willen laten weten over hun dankbaarheidstreng kunnen een reactie op dit bericht achterlaten.

10 opmerkingen:

 1. Hartelijk dank alvast, prachtige dierbare strengen, heel veel succes ermee.

  Ik hou de site in de gaten, ben erg gecharmeerd van wat u maakt en de filosofie erachter.

  Jarengeleden heb ik bij De Poort al eens strengen gekocht voor mij en mijn partner, die we dagelijks bij ons dragen.

  Sjamanen zeggen: Wees dankbaar, dan voed je hetgeen er is.

  Harte groet
  Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Amethist uit de special serie, ik koos deze met mijn gevoel. Ofthans, mijn gevoel leidde mij. Grappig detail, ik koos deze streng met mijn gevoel, het sprak me aan én ik wilde graag een dankbaarheidsstreng met hart. Toen ik later google raadpleegde naar de betekenis of het sterrenbeeld waar het de geboortesteen van is, bleek dit mijn eigen sterrenbeeld vissen te zijn!

  Hoe mooi, ik ben nu al dankbaar voor uw interview in Happinez! Lieve groet, Joyce / Happinez lezeres!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het mooi.... super bedankt en succes verder... HARTelijke groet Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dankbaar voor deze mooie herfstdag, voor de geweldige vakantie die ik net gehad heb, voor het feit dat mijn vader zich beter voelt, voor het financiële extraatje dat ik net heb gekregen, voor de familie en vrienden die me dagelijks met liefde omringen, voor mijn geweldig leuke baan en.... ik ben heel erg dankbaar voor het lieve doosje dat vandaag in mijn postbus zat met de prachtige dankbaarheids streng. Bedankt! Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ps, mijn dankbaarheidstreng heeft een heel mooi plaatsje gekregen, waar ik hem vaak oppak: om het fotolijstje van mijn pas overleden moeder! Ik heb er al heel veel positieve reacties op gekregen en laat vol trots het Happinez artikel zien! Nogmaals bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankbaarheid heb ik moeten leren, ik ben nu 45 jaar en pas nu dringt dit woord tot me door. Ben ik te laat? integendeel, door mijn leven heb ik nu gekozen wat ik wil zijn en wie ik wil zijn, heb het inzicht ontvangen en voel de kracht van eigen aanwezigheid, hoe dankbaar mag ik zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Net de streng ontvangen. Op de site kun je niet zo goed te zien is hoe ze er werkelijk uitzien. Maar ze zijn heel mooi ingepakt en echt een verrassing om echt in je handen te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vandaag de streng met Agaat en hart ontvangen en wat is hij mooi. Veel mooier nog dan op een foto, maar bovenal zo krachtig. Ik ben bekend met de kracht van edelstenen en kan deze goed voelen. Heb zojuist gemediteerd met de streng om hem helemaal te ontvangen en welkom te heten. Wauw wat een kracht, wat een power.

  Ik was ook al bekend met de kracht van dankbaarheid en bij het lezen van het artikel in Happinez voelde ik me dus meteen aangesproken. En wat ben ik er blij mee. De streng brengt me inderdaad bij een nog diepere dankbaarheid dan bijvoorbeeld de dankbaarheid die ik normaal gesproken spontaan voel of na het plaatsen van een intentie.

  Ik heb gekozen voor een hart om de liefde voor mezelf verder te integreren. Vanuit een diepere liefde voor mezelf kan ik meer liefde uitdragen naar anderen. Agaat helpt me hier ook bij.

  De kenmerken van Agaat zoals beschreven door Judy Hall: Agaat is een zeer stabiel en aardend kristal dat een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht schept. Het helpt bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie. Geeft de kracht om yin en yang te harmoniseren, de positieve en negatieve krachten die het universum in stand houden. Werk kalmerend, langzaam, maar geeft veel kracht. De vele lagen kunnen verborgen informatie aan het licht brengen. Psychisch maakt Agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. Het stimuleert zelfanalyse en de waarneming van verborgen omstandigheden en wijst u op elk ongemak dat uw welzijn verstoord. Agaat versterkt de geestelijk functie door een betere concentratie en betere analytische vermogens. De liefde van agaat voor oprechtheid moedigt het spreken van de waarheid aan. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Het geneest innerlijke woede door liefde te koesteren en de moed te geven om opnieuw te beginnen. Tevens schept het een gevoel van veiligheid en zekerheid bij het opheffen van innerlijke spanning. Spiritueel verhoogt agaat het bewustzijn en verbindt het u met het collectieve bewustzijn van de eenheid van leven. Het moedigt contemplatie en assimilatie van levenservaringen aan, wat leidt tot spirituele groei en innerlijke stabiliteit.

  Ik ben dankbaar voor dit alles en dankbaar naar de mensen van Dankbaar.org dat ze dit mogelijk maken en daar bovendien ook nog jongeren en kinderen mee helpen die het nodig hebben.

  Met een Hartegroet, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. marianne verheecke21 december 2011 om 01:09

  ik heb nu twee dankbaarheidstrengen en ben er heel gelukkig mee !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb 2 dankbaarheidsstrengen gekocht en ben er ook ontzettend blij mee, prachtig zijn ze, en wat een mooie manier om jezelf bewust te maken van alle moois in je leven!
  Bedankt!
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen